El Poal organitza la segona jornada solidària, aquest cop, destinada a Open Arms

Edició 2018 del Poal Solidari
photo_camera Edició 2018 del Poal Solidari

Un col·lectiu de joves del Poal van empènyer l'any 2018 una iniciativa solidària per tal de sensibilitzar i implicar als poalencs en causes socials i humanitàries. Sota el nom de Poal Solidari, es va dedicar una jornada a la població Sahrauí, que es troben en els caps de refugiats d'Algèria i Tindouf.

POAL SOLIDARI 2019L'Associació Poal Solidari proposa una segona jornada solidària pel dissabte 5 d'octubre, aquest cop dedicada a l'ONG Open Arms. El col·lectiu de poalencs vol posar en relleu la realitat de milers de persones que fugen dels seus països d'origen, a conseqüència de la violència, social, política o bèl·lica, intentant arribar a Europa llançant-se a la Mediterrània.

Poal Solidari, ha organitzat al llarg del dissabte un seguit d'activitats que combinaran el vessant solidari amb el pedagògic, i divulgativa de la situació dels refugiats. Per als més matiners, s'ha preparat una xocolatada a partir de dos quarts de deu del matí, i tot seguit, màgia, teatre, cercavila amb gegants i grallers de la colla El Gabatxet de Golmés, vermut musical... per arribar al dinar popular a les dues del migdia.

La tarda començarà amb berenar, que organitza l'AMPA de l'escola El Roser, una xerrada sobre dels membres d'Open Arms, i una gimcana per a la quitxalla, que donarà pas als actes nocturns, amb l'espectacle de foc amb els Saltinbankis de Bellvís, i el concert de les bandes Bredda, Vivèrrids i el Dj. Scrib, a partir de dos quarts de dotze de la nit.

Comentaris