La Policia Local identifica els autors de les destrosses a mobiliari urbà de Mollerussa

Un dels elements decoratius de Mollerussa destrossat pels tres joves
photo_camera Un dels elements decoratius de Mollerussa destrossat pels tres joves

La Policia Local de Mollerussa ha identificat els autors de les destrosses ocasionades a mobiliari urbà del municipi que van tenir lloc la matinada del passat 31 de desembre. Les destrosses van suposar danys per un valor aproximat de mil euros, en material responsabilitat del consistori i d’un establiment comercial d’una veïna de la ciutat. Els investigats per un delicte de danys, que seran citats a declarar al jutjat, són L. L. H., de 18 anys, D.L.D, de 22 anys i A.P.L, de 17 anys, tots ells veïns de Mollerussa.

Els fets van tenir lloc a primera hora de la matinada del dia 31 de desembre quan una patrulla de de la Policia Local va observar que en diferents punts de la zona del centre de la ciutat com el carrer de l’Estrella i les places del nucli antic s’havien ocasionat intencionadament destrosses en jardineres i també en la decoració nadalenca instal·lada, així com en la decoració externa d’un comerç de la plaça del Pla d’Urgell.

Les jardineres destrossades pels tres joves la nit del 31 de desembre a Mollerussa

Fetes les oportunes indagacions, es va reconèixer l’autoria d’una jove que, en ser citada a declarar a la prefectura, va confessar els fets i va declarar que anava acompanyada de la seva parella i d’un amic menor

Les diligències del cas són ara a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia i del Fiscal de Menors

En aquest sentit, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha recordat que amb les obres de millora del centre de la ciutat també s’han incorporat càmeres de seguretat en l’espai públic que, a més d’ajudar en la identificació i comprovació de fets en casos d’actes vandàlics, també s’espera que actuïn com element dissuasiu dels mateixos.

Comentaris