La Policia Local de Mollerussa intervé en una festa il·legal al parc de La Serra

La Policia Local va sancionar 15 persones per no dur la mascareta, 8 per incomplir la prohibició de fer trobades de més de 6 persones, 4 per desobediència a l’autoritat i 4 més per consum d’alcohol a la via pública
Imatge del parc de La Serra de Mollerussa
photo_camera Imatge del parc de La Serra de Mollerussa

La Policia Local de Mollerussa va intervenir la matinada de diumenge en una festa il·legal al parc de la Serra on va identificar 18 persones, la majoria veïns de Mollerussa tot i que 6 són d’altres localitats com Alfarràs, Balaguer, Bellpuig, Menàrguens o Vilanova de Bellpuig. Així mateix, va sancionar 15 d’aquestes persones per no dur la mascareta, 8 per incomplir la prohibició de fer trobades de més de 6 persones, 4 per desobediència a l’autoritat i 4 més per consum d’alcohol a la via pública.

Els fets van tenir lloc al voltant de quarts de sis de la matinada del dia 18 quan una patrulla de la Policia Local, fent tasques rutinàries de control, va observar la presència d’una desena de vehicles al Parc de la Serra en les proximitats d’una casa abandonada i un grup de gent reunida a l’exterior. En adonar-se de la presència policial, alguns dels participants en la trobada es van dispersar, fugint en cotxe o bé corrent i 4 d’elles es van enfrontar als agents negant-se a identificar-se. La patrulla, que va demanar suport als Mossos d’Esquadra, va poder identificar in situ alguns dels participants i d’altres ho van ser posteriorment després d’haver comprovat les matrícules dels cotxes que hi havia al lloc dels fets.

Comentaris