La Policia Local de Mollerussa multa 21 persones per no dipositar correctament la brossa

La campanya que porta per lema Fem el clic, fem-ho bé, a banda de conscienciar sobre la necessitat de dipositar correctament les bosses de la brossa a l'interior dels contenidors, vol fer també especial incís en la recollida de voluminosos reforçant la informació sobre el servei gratuït que es presta trucant a l'Ajuntament per concertar-lo
Usuaris del nous contenidors a Mollerussa
photo_camera Usuari dipositants la brossa en una àrea d'aportació de Mollerussa @Territoriscat

La Policia Local de Mollerussa ha sancionat en cinc mesos 21 persones per no dipositar correctament la brossa en els contenidors, els imports de les multes estan estipulats entre els 100 i 740 euros, segons la gravetat de l'acció.

L'Ajuntament de Mollerussa, amb la voluntat de sensibilitzar a la ciutadania en vers la utilització dels contenidors de recollida selectiva, ha iniciat una campanya que anomena Fes el clic, fes-ho bé. El consistori ha encarregat el desplegament de la iniciativa al Consell Social que l'ha inclòs en els treballs del Pla de Civisme, amb el qual és dur a terme la divulgació de l'Ordenança reguladora de la convivència ciutadana.

Presentació de la campanya Fem el clic, fem-ho bé @TerritoriscatLa campanya Fem el clic, fem-ho bé, a banda de conscienciar sobre la necessitat de dipositar correctament les bosses de la brossa a l'interior dels contenidors, vol fer també especial incís en la recollida de voluminosos reforçant la informació sobre el servei gratuït que es presta trucant a l'Ajuntament per concertar-lo.

Per difondre la campanya s'han editat 150 adhesius que es col·locaran als laterals dels contenidors de les 93 illes que hi ha a Mollerussa així com 500 fulletons informatius que es repartiran en mà a peu de carrer per part de les tècniques del Pla de Civisme. Les il·lustracions han estat encarregades al Centre d'expressió artística Solaç de Mollerussa per tal de fer un disseny més amable i pròxim a la ciutadania.

 

Recollida d'excrement de gossos i joc responsable al centre urbà, les altres dues campanyes

A aquesta primera campanya, la seguiran dues més centrades, una primera, en conscienciar als propietaris d'animals de companyia de la necessitat de recollir els excrements de la via pública i, una segona, sobre el joc responsable a les places i carrers del centre urbà. Per impulsar-les, s'editarà material gràfic que és previst repartir entre els nous propietaris d'animals de companyia que els censin a l'Ajuntament i també a centres veterinaris en el cas de la primera, i entre la ciutadania en general, en el cas de la segona.

Comentaris