La Policia Local de Mollerussa sanciona als assistents de dues festes privades

La Policia Local de Mollerussa va aixecar actes per dues festes privades en dos pisos de la ciutat en els quals es va incomplir la prohibició de fer reunions de més de 10 persones
Una patrulla de la Policia Local en un control durant el període de confinament
photo_camera Una patrulla de la Policia Local en un control durant el període de confinament

La Policia Local de Mollerussa va aixecar actes per dues festes privades en dos pisos de la ciutat en els quals es va incomplir la prohibició de fer reunions de més de 10 persones. Els fets van tenir lloc dissabte passat i com a resultat també es van interposar 7 denúncies a assistents en aquestes festes que no duien la mascareta posada tal i com és obligatori. Amb aquestes 7, ja són un total de 135 les actes aixecades des del 10 de juliol per incompliment d’aquesta obligatorietat.

La Policia Local va informar del fets en el decurs de la reunió del Comitè d’Emergència que se celebra cada dilluns, en la qual també es va valorar el dispositiu preparat pel retorn a les aules dels més de 3.000 alumnes d’Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat que cursen estudis a la capital del Pla d'Urgell. A falta de les dades facilitades cada setmana pel CAP de Mollerussa, s’ha constatat també la reducció del risc de rebrot que ha passat en una setmana de 505 a 214, segons dades de Salut.

Comentaris