El Polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc ja compta amb uns 90.000 metres de sòl ocupat

El polígon Vinyes del Mig el va adjudicar l’Incasòl el 2007, per un pressupost de més de vuit milions d’euros, i l’any 2010 l’administració finalitzava el gruix de l’obra i deixava pendent dues rotondes d’accés des de l’autovia, i les plantes de tractament d’aigua potable i de sanejament
Imatge de les empreses implantades en el polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc
photo_camera Imatge de les empreses implantades en el polígon Vinyes del Mig de Bell-lloc

Amb els primers moviments de terres en una parcel·la de 12.000 metres quadrats que dur a terme l’empresa Ingasa, el Polígon Vinyes de Mig de Bell-lloc compta amb prop de 90.000 metres quadrats d’ocupació, del total dels 140.000 de la zona industrial.

L’empresa de Vilanova de la Barca, dedicada a les instal·lacions ramaderes ha iniciat els treballs d’explanació i té previst presentar el projecte constructiu, aquest mateix any, segons va explicar l’alcalde de Bell-lloc, Ramon Cónsola.

L’alcalde va afegir que el polígon s’està consolidant, i de les empreses instal·lades algunes ja projecten ampliar com Payper dedicada al disseny i la fabricació d’equips per al pesatge, ensacat i paletitzat. Consola va afegir, que l’Incasol, resoldrà un dels esculls que havia tingut el polígon, amb la licitació per a construir la planta potabilitzadora, ja que actualment les empreses s’abasteixen de la xarxa d’aigua local.

El projecte preveu la construcció d’una bassa de 23.000 metres cúbics, en els terrenys de l’Incasòl que es troben pròxims als dipòsits municipals. El polígon Vinyes del Mig el va adjudicar l’Incasòl el 2007, per un pressupost de més de vuit milions d’euros, i l’any 2010 l’administració finalitzava el gruix de l’obra i deixava pendent dues rotondes d’accés des de l’autovia, i les plantes de tractament d’aigua potable i de sanejament.

Comentaris