El Pop Piano Quartet actua al Poal en el cicle cultural del Consell Comarcal del Pla

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Pla d'Urgell prepara la conferència La cacera de bruixes a Catalunya, a càrrec de l’historiador Agustí Alcoberro, que tindrà lloc al municipi de Torregrossa
El conjunt instrumental Pop Piano Quartet
photo_camera El conjunt instrumental Pop Piano Quartet

El cicle d’activitats culturals del Consell Comarcal del Pla d’Urgell  per aquest estiu trasllada l’escenari, el dissabte 28 d’agost a la plaça de l’església del municipi del Poal, on tindrà lloc el concert del conjunt instrumental Pop Piano Quartet, a les 10 del vespre.  En el repertori del quartet hi ha versions de reconeguts cantants com Lady Gaga, Bruno Mars, Ed Sheeran, Train, Christina Perri, Sam Smith, John Legend, Taylor Swift, així com cançons de bandes dels anys vuitanta. 

Pop Piano Quartet és un conjunt instrumental vinculat a l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell, que conjuntament amb l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i l’Ajuntament del Poal col·laboren en l’organització del concert.   

Conferència del periodista i escriptor Francesc Canosa a GolmésEl passat 5 d’agost el cicle arrencava a Golmés amb la conferència del periodista i escriptor Francesc Canosa, que va presentar el seu darrer llibre L’Or dolç a la pell de brau. Una obra explica el paper de la pagesia lleidatana en el desenvolupament del sector fructícola i la indústria.

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Pla d'Urgell prepara la conferència La cacera de bruixes a Catalunya, a càrrec de l’historiador Agustí Alcoberro. Aquest cop la cita serà a Torregrossa i comptarà amb la col·laboració de l’ajuntament del municipi

Comentaris