Palau d'Anglesola descobreix el llibre 'Els secrets de l'Horta'

La presentació del llibre va anar a càrrec del seu autor, el mestre i pagès Joan Pifarré i Vidal
secrets2

El passat dimecres 5 d'agost, Palau d'Anglesola va acollir la presentació del llibre 'Els secrets de l'Horta', obra de Joan Pifarré i Vidal.

El mateix autor va ser l'encarregat d'amenitzar la vetllada partint de petites històries amagades dins d'una maleta antiga. El públic assistent, així, va poder conèixer la història de l'Horta de Lleida, un recorregut que, en molts detalls, és paral·lela a la de les comarques veïnes.

'Els secrets de l'Horta' és un recull de pinzellades del passat que ens permeten valorar d'on venim i reivindicar amb orgull aquesta essència agrícola que dibuixa el nostre paisatge i la nostra manera de fer. 

La presentació del llibre forma part del projecte 'llibres en ruta' que promociona l'Editorial Pagès, per tal de fomentar la cultura als pobles

En consonància, de cara a les pròximes setmanes, hi ha previsió de portar altres autors a la vila com la Mariona Visa, el Josep M. Forné i el Sergi Sol, que presentarà l'obra 'Parlant amb tu d'amor i llibertat', de l'Oriol Junqueras.

Comentaris