Presentació de l'obra guanyadora del Premi de Novel·la Breu de Mollerussa

Aquest dijous a la Biblioteca Jaume Vila i amb el seu autor, Lluís Vilarrasa

Mollerussa Premi Literari-2 interior
photo_camera Marc Solsona amb Lluís Vilarrasa, guanyador del premi amb el premi 'Els fruits vermells'

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa acollirà aquest dijous dia 2 de març la presentació del llibre Els fruits vermells, de Lluís Vilarrasa, que va resultar guanyador de la passada edició del Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa. L’acte comptarà, a banda de l’autor, amb la participació de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; Ramon Rubinat, escriptor i membre del jurat del premi; d’Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors, editorial encarregada de llençar al mercat la primera edició del llibre.

Lluís Vilarrasa i Tanyà (Vic, 1964), és llicenciat en Filologia Catalana i ha treballat com a guionista de televisió en programes infantils i en telefilms. És autor de les obres en narrativa L'home de Dover (2000), El meu amic Sebastian (2004), Els fugitius d'Àticus 89 (2006), Pares i fills (2009) i Tren Blanc-El cas Rensenbrink (2012). 

'Cicle Gent Nostra, presentacions a casa', la primera setmana de març

D’altra banda, la biblioteca també ha previst per a la primera setmana de març dues presentacions de llibres més, dins el cicle Gent Nostra, presentacions a casa. Així, el 7 de març a les 19 hores es presentarà l'obra La malícia dels mots, de l’autor ponentí Joan Francesc Dalmau, una presentació, a càrrec del mateix autor i del filòleg Josep Camps, la qual anirà acompanyada de l’exposició de dibuixos d’Ester Gasol i la projecció de vídeo-poemes de Jordi Giribet.

Per al dijous dia 9, aquest cop a les 8 del vespre, hi ha prevista la presentació del llibre Tres nits, de Ramon Xuriguera, escriptor i crític d’art nascut a Menàrguens i que va morir a l’exili a França el 1966. La presentació anirà a càrrec del filòleg Josep Camps, que n’ha estudiat l’obra en la seva tesi doctoral, i del nebot de l’escriptor i fill de Joan Baptista Xuriguera, Pau Xuriguera Solà.

Comentaris