El PSC de Mollerussa demana incloure millores al cementiri al proper pressupost municipal

El portaveu del Grup Municipal, Joel Bastons, destaca la necessitat d’elaborar un pla de manteniment, pavimentar la zona d’aparcament i traslladar el tub de reg del pàrquing
Estat del paviment a la zona del tanatori de Mollerussa ©PSC
photo_camera Estat del paviment a la zona del tanatori de Mollerussa ©PSC

El PSC de Mollerussa demana a l’Ajuntament que “inclogui en el proper pressupost les millores que, urgentment, requereix el cementiri municipal”. En aquest sentit, el portaveu del Grup Municipal, Joel Bastons, ha destacat que “el cementiri necessita un manteniment adequat, especialment per Tots Sants, però també durant tot l’any. Per això, cal que s’elabori un pla de manteniment anual que inclogui les millores a fer pel que fa a pintura, gespa i arranjament dels elements ornamentals”.

Estat del paviment a la zona del tanatori de Mollerussa ©PSC 1
Estat del paviment a la zona del tanatori de Mollerussa ©PSC 

A més, Bastons ha destacat que “la zona d’aparcament, davant del cementiri i del tanatori, es troba actualment en un estat molt deficient, pel que proposem que s’inclogui la seva pavimentació en el proper pressupost”. “Uns pressupostos que, esperem, no es facin esperar tant com els anteriors i tinguin en compte les propostes que fem des de l’oposició”, ha apuntat Bastons.

Finalment, el portaveu socialista ha indicat que “demanem també que s’arrangi i es traslladi de lloc el forat del tub de reg que hi ha al mig de la zona de pàrquing, doncs suposa un perill i no és de rebut”.

Comentaris