El PSC de Mollerussa denuncia el dèficit d'agents a la plantilla de la Policia local

El portaveu del Grup Municipal, Joel Bastons, afirma que per ràtio, correspondria comptar amb 29 agents, el dia d'avui, n’hi ha la meitat

Agent de la Policia Local de Mollerussa ©JosepAPérez
photo_camera Agent de la Policia Local de Mollerussa ©JosepAPérez

El grup del PSC de l'Ajuntament de Mollerussa denuncia “el dèficit que s’ha generat pel que fa al nombre d’agents de la Policia Local a la ciutat”.

El portaveu del Grup Municipal, Joel Bastons, ha afirmat que “per ràtio d’habitants, a Mollerussa li correspondria comptar amb un total de 29 agents. Ara mateix, però, són 21 i, ara com ara si tenim en compte les baixes, a la ciutat es disposa només de 13 efectius, menys de la meitat del que pertocaria”.

Bastons ha recordat que “al novembre, el nostre grup vam proposar la creació d’una ordenança municipal que reguli l’ús dels patinets elèctrics a la ciutat, davant l’augment d’incidències sobretot a la zona del centre”“Una mesura que, com moltes altres, difícilment es pot tirar endavant si no comptem amb els agents de policia local per vetllar per la seguretat dels vianants i de la ciutadania en general”, ha afegit.

Bastons ha avançat que “el pròxim govern a l’Ajuntament de Mollerussa ha de ser garant d’una ciutat més competitiva, més acollidora, més neta i més segura. Vetllar per la igualtat en drets i deure passa per vetllar per la seguretat de tots els mollerussencs i mollerussenques”.

Comentaris