El PSC de Mollerussa rebutja la contractació 'precipitada' d’un arquitecte tècnic

El portaveu del grup municipal, Joel Bastons, critica que la mala planificació i desgavell de l’equip de govern perjudica inclús la igualtat d’oportunitats
Els socialistes Alonso Soria i Joel Bastons
photo_camera Els socialistes Alonso Soria i Joel Bastons

El grup del PSC de l'Ajuntament de Mollerussa denuncia la precipitació en la contractació d’un arquitecte tècnic per la via d’un contracte menor de serveis per 6 mesos. Una decisió que, segons el portaveu del Grup Municipal, Joel Bastonsdemostra un cop més la mala planificació i desgavell de l’equip de govern, que perjudica inclús la igualtat d’oportunitats per aquells i aquelles aspirants que volguessin optar a la plaça.

Joel Bastons en la porta d l'ascensor de l'estació de trens de MollerussaBastons ha lamentat que si el govern tenia la intenció de prescindir dels serveis del Consell Comarcal del Pla d’Urgell en matèria d’urbanisme el 31 de març, tenia temps suficient de planificar el tràmit i obrir un procés de selecció de personal per la contractació d’un arquitecte tècnic municipal. D’aquesta manera, ha dit, s’haurien d’haver presentat les corresponents bases el procés de selecció per tal de garantir una decisió justa per a tots i totes les aspirants a aquesta plaça de treball a l’Ajuntament i ha recordat que l’ajuntament no va aprovar la relació de llocs de treball fins al 31 de gener, de manera que era impossible fer un procés de selecció de personal equitatiu i just.

Bastons ha apuntat que segurament el procés electoral haurà distret de les seves obligacions a l’equip de govern i a l’Alcalde, que sempre ha dedicat més temps a allò que passa fora de Mollerussa que de portes endins.

Finalment, el portaveu socialista ha reclamat que la redacció de les properes bases per la plaça d’arquitecte tècnic no contempli l’experiència d’aquests 6 mesos de la persona assignada, de manera que es donin les mateixes oportunitats a tothom que hi vulgui optar.

Comentaris