Raül Aguilar (Junts per Mollerussa): "Si entro en política, serà per ser-hi vuit anys"

L'equip al complet de la candidatura de Junts per Mollerussa - Foto: Junts per Mollerussa
photo_camera L'equip al complet de la candidatura de Junts per Mollerussa - Foto: Junts per Mollerussa

Raül Aguilar estaria disposat a agafar una excedència com a professor de religió de l'Institut La Salle si fos per exercir l'alcaldia de Mollerussa. Junt amb setze candidats i set suplents, encapçala la candidatura de Junts per Mollerussa, que es presenta en solitari i que compta amb la seva llista amb persones que havien format part anteriorment de l'equip de Marc Solsona (ara Mollerussa Primer) com Rosalía Carnicé, segona de la llista i actualment regidora al govern municipal. 

Raül Aguilar, cap de llista de Junts per Mollerussa:

Vull destacar fermament el treball en grup: tinc un equip que és un 10. Com s'ho han agafat la gent que forma part de la candidatura, la il·lusió que tenen en fer les coses, és genial

Tot i que no amaga el seu entusiasme, Aguilar té clar que, si entra en política, ho farà per un temps limitat: "Si entro en política, serà per ser-hi vuit anys. És el període amb què pots fer un projecte una mica seriós, però tot té un inici i un final"

Raül Aguilar, cap de llista de Junts per Mollerussa - Foto: Junts per Mollerussa
Raül Aguilar, cap de llista de Junts per Mollerussa - Foto: Junts per Mollerussa

Entre els projectes més grans que proposen, destaca la potenciació i rehabilitació de l'edifici de Cal Castelló per convertir-lo en un Centre Museístic de Mollerussa; la creació d'un Casal Cívic a Cal Duch i l'impuls i organització de noves vies de transport públic per tal de facilitar l'accessibiltiat al parc de La Serra. El grup també es proposa impulsar el soterrament de l'estació de les vies del tren "per tal d'evitar la divisió de la ciutat".
Així mateix, en el seu programa també destaquen el foment de d'iniciatives de participació ciutadana i altres propostes en matèria de cultura i ensenyament, com la creació d'un Centre d'expressió artistica a l'Escola d'Adults i de Música o en un nou espai; en matèria de salut, la creació d'un programa de salut mental destinat a l'adolescència; la promoció d'una xarxa d'habitatges per a joves amb un lloguer assequible, en matèria d'habitage; o l'impuls de Mollerussa com a Capital de la Cultura Catalana.

El grup també presenta diverses propostes en matèria de turisme, com la promoció de "diferents tipus de turisme: Verd, Cultural, Gastronòmic i Etnològic"

Comentaris