Torregrossa engega un protocol d'actuació de control rigorós i prevenció en suport a pagesos i temporers

S'ha mantingut un contacte permanent amb tots els pagesos de la població, donant suport en la contractació de treballadors per la campanya  fructícola
Arxiu, edifici consistorial de Torregrossa @territoriscat
photo_camera L'ajuntament de Torregrossa s'anticipa a la campanya de la fruita en suport i controls rigorosos.

L’Ajuntament de Torregrossa i la Regidoria d’Agricultura ha engegat, des del passat mes de març, un protocol d'actuació i prevenció per a la campanya fructícola amb un control rigorós i donant suport els pagesos i temporers.

Aquest protocol permet tenir control sobre tots els temporers nouvinguts per la campanya de la fruita 2020 així com dels habituals residents al poble.

Les mesures que s’han pres han estat gràcies al contacte permanent amb tots els pagesos de la població, donant suport en la contractació de treballadors per la campanya i oferint els protocols d’actuació i prevenció que des del Departament de Salut regulen enguany a causa de la COVID-19

També s'ha habilitat un telèfon de contacte directe per consultes i s’han fet diverses reunions per explicar a tots els pagesos els passos que cal seguir dins d’aquests protocols, tot portant una revisió permanent sobre les contractacions per tal de tenir el control d'aquests.
Des de l’Ajuntament també s’ofereix a tots els pagesos una borsa de treballadors, consells i orientació sobre les mesures preventives i se'ls facilita l’adquisició de tot el material que es necessita per seguir aquestes mesures.

D’altra banda, també s’ha habilitat una caseta dins del complex d’albergs de temporers que hi ha a Torregrossa per tal de tenir-la preparada en cas de tenir algun cas o casos sospitosos de COVID-19, fins que no siguin confirmats i poder seguir els protocols. 

Comentaris