Contra la repressió, suport als encausats, CDR Pla d'Urgell

CDR Pla d'Urgell
photo_camera CDR Pla d'Urgell

Ja fa mesos que estem assistint impàvids als despropòsits de l’Estat espanyol amb Catalunya i els drets dels seus habitants. Des de l’U d’Octubre de dos mil disset sembla que tot s’hi val per desactivar una determinada opció ideológica; no importen ni la llei ni la justicia a l’hora de reprimir qui no comparteix els postulats de l’Estat.

El mes de febrer van ser identificades a les inmediacions d’una protesta pacífica en una via pública setze persones de Ponent; quatre d’elles del Pla d’Urgell. Aquesta setmana han de  comparèixer davant del jutge com a imputades per la via penal per dos delictes: Celebració de reunió no comunicada i Aldarulls públics greus.

Ens trovem davant una situació d’una magnitut que no s’havia donat mai a les nostres terres.

Denunciem l’absoluta desproporcionalitat del procediment, esperem que tot acabi en no res i expressem tot el nostre suport als encausats

La por no pot ser mai una eina política en un estat democràtic. Ara que la repressió comença a afectar els nostres veïns, persones que coneixem personalment, hem de restar forts, proactius i pacífics i no deixar que la repressió de l’Estat calli ni les nostres veus ni les nostres ànsies de llibertat.

Comentaris