El Restaurant La Guspira de Linyola, a la final dels Premis Cartaví

L’únic restaurant del Pla d’Urgell seleccionat en la categoria de preu de servei d’entre 15 i 35 euros.

LAGUSPIRA_defoto
photo_camera El Restaurant La Guspira de Linyola, regentat pel xef Jordi Vidal i la sommelier Assum Roigé. Foto: DEFOTO

El Restaurant La Guspira de Linyola, regentat pel xef Jordi Vidal i la sommelier Assum Roigé, és l’únic restaurant del Pla d’Urgell que passa a la final dels Premis Cartaví 2015 en la categoria de preu de servei d'entre 15 i 35 euros. Aquest premi reconeix els restaurants amb les cartes de vi que millor promocionen el vi català. La Guspira es troba doncs entre els vuit restaurants lleidatans seleccionats, d’entre els 40 participants, per passar a la final, que tindrà lloc a Barcelona a finals de novembre.

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida va acollir la semifinal d’aquest concurs el dilluns 9 de novembre amb la participació d’un jurat integrat per: Jaume Gaspà, sommelier; Rafa Gimena, periodista; Gregori Canalias, director de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida; Xavier Farré, president del CRDO Costers del Segre; i Joan Fernández, del Gremi d’Hostaleria de Lleida. En aquesta edició del Cartaví, que organitza l’Associació Vinícola Catalana, s’han presentat més de quaranta restaurants ubicats a la demarcació de Lleida.

Juntament amb La Guspira, en el segment d’entre 15 i 35 euros, també han estat seleccionats per a la final Formatgeria Pkatus de la Seu d’Urgell, Cal Xirricló de Balaguer, L’Estel de la Mercè de Lleida. En el segment mitjà (superior a 35 euros) el jurat han resultat finalistes: Can Boix de Peramola, La Boscana de Bellvís, El Jardí d’Alguaire i Er Occitant de Bossòst.

Comentaris