El restaurant L’Estoneta de Vilanova de Bellpuig rep el guardó Trip Advisor 2019

El restaurant vol commemorar l'esdeveniment preparant un menú gastronòmic amb el qual, el dissabte 30 de novembre Aubach sintetitzarà un recorregut per aquests trenta anys d'activitat familiar.
Josep Maria Pons, Encarna Calafell i Santi Aubach.
photo_camera Josep Maria Pons, Encarna Calafell i Santi Aubach.

El restaurant L'Estoneta de Vilanova de Bellpuig ha aconseguit el Certificat d'Excel·lència Trip Advisor 2019, un guardó que es concedeix als establiments d'hostaleria que han estat rebent opinions excepcionals de manera sistemàtica al llarg d'un any a través del portal nord-americà del mateix nom. Un reconeixement que el restaurant del Pla d'Urgell rep en el mateix any que commemora tres dècades de trajectòria.

Els guanyadors d'un Certificat d'Excel·lència són allotjaments, establiments de restauració i atraccions de tot el món que ofereixen als seus clients de manera continuada una experiència de qualitat superior

 Casimiro Pons i la seva esposa, Encarna Calafell en el restaurant L'EstonetaL'Estoneta la van fundar l'any 1989 Casimiro Pons i la seva esposa, Encarna Calafell, que havien regentat juntament amb dos socis més l'emblemàtic restaurant Mes Gold, ubicat a peu de l'N-II a Golmés, des de l'any 1981. Era l'època daurada de la discoteca Big Ben, que aplegava milers de persones cada cap de setmana a la capital del Pla d'Urgell i donava vida a tota l'hostaleria de la zona, considerada la Meca de l'oci en aquells moments.

Dels seus dos fills Josep Maria i Lluís, el primer va ser el que va decidir continuar amb la saga de restauradors, a Vilanova de Bellpuig al costat del xef Santi Aubach.
El restaurant vol commemorar l'esdeveniment preparant un menú gastronòmic amb el qual, el dissabte 30 de novembre Aubach sintetitzarà un recorregut per aquests trenta anys d'activitat familiar.

Josep Maria Pons, Encarna Calafell i Santi Aubach, a la porta de L'EstonetaLa proposta recorre la cuina del caragol, el peix amb rap i pop, llamàntol, saltant al magret d'ànec, per descobrir una nova versió de la pizza tradicional de
L'Estoneta
, i la part dolça està dedicada a la gran passió del Josep Maria Pons El pastís de formatge que li agrada a l'Springsteen. El menú també ret homenatge al Boss, el músic que va inspirar al propietari a impulsar el No Surrender Festival, esdeveniment amb el qual el municipi del Pla d'Urgell s'ha situat en tots els circuits de fans i seguidors del Bruce Springsteen.

Comentaris