Revetlla de Sant Joan a Mollerussa amb la Colla dels 50

Començarà a dos quarts de 10 del vespre amb el sopar popular i seguirà amb música de la mà d'OC-Disco, Disc Festiva i Haro

Mollerussa REVETLLA SANT JOAN I FLAMA CANIGÓ cartell texteLa Colla dels 50 de Mollerussa organitza aquest divendres, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la revetlla de Sant Joan amb una festa oberta a tota la ciutadania que es farà al Pavelló Firal. La revetlla començarà a dos quarts de 10 del vespre amb el sopar popular que tindrà també el seu moment musical amb OC-Disco, Disc Festiva i Haro. La festa comptarà a més amb un espectacle de foc a càrrec de l’ARF Diables de Mollerussa

Els tiquets per participar en el sopar, que tindrà un preu de 14 euros per als adults i 10 euros el menú infantil, es poden adquirir a Pastisseria Sant Isidori, Xarcuteria Porté, Ortiz i Simó Assessors, Bar del Canal, Graffiti i Cuchilleria Delgado.

Arribada de la Flama del Canigó

D’altra banda, Mollerussa tornarà a rebre un any més divendres 23 la Flama del Canigó, portada directament des del cim de la muntanya pels atletes de l’Associació Atlètica Xafatolls per tal de celebrar la festivitat de Sant Joan. L’arribada de la flama a la plaça de l’Ajuntament es preveu cap a un quart de 9 del vespre i des d’allí atletes procedents d’una dotzena de localitats del Pla d’Urgell i comarques properes aniran a buscar, com ja és tradició, la flama al pebeter instal·lat al centre de la plaça per encendre les respectives fogueres a les seves poblacions.

Des de l’Ajuntament es fa una crida al civisme en la celebració de la Revetlla de Sant Joan per tal de vetllar per la seguretat dels veïns amb l’ús responsable dels petards.  També recorda que tots els veïns que tinguin la intenció de fer una foguera per tal de celebrar la revetlla han de demanar el corresponent permís a la Policia Local. 

    

Comentaris