Robert Camps situa dos dels seus formatges entre els millors del món

Robert camps en la formatgeria del Palau d'Anglesola
photo_camera Robert camps en la formatgeria del Palau d'Anglesola

Robert Camps, el formatger artesà del Palau d'Anglesola ha situat novament els seus formatges entre els millors del món, segons el jurat del World Cheese Awards, que es va celebrar el 19 i 20 d'octubre a la ciutat Itàlia de Bèrgam. Formatges Camps presentava el Blau de l'Avi Ton, i el Lligat d'Ovella, que van obtenir les dues medalles d'or.

World Cheese Awards 2019 1La formatgeria del Pla d'Urgell competia amb un total de 3.804 varietats procedents de 42 països, que es van sotmetre a les deliberacions de 260 jutges, que van deliberar durant dos dies, per valorar els formatges de més alta qualitat, entre ells els elaborats per Robert Camps.

El petit obrador del Palau d'Anglesola, compta amb un llarg palmarès de reconeixements mundials i locals, instigador de la mostra de Formatges Artesans del Palau d'Anglesola, convertida en la Fira de l'Oest, i divulgador de la producció artesanal i de proximitat.

Robert camps en la formatgeria del Palau d'AnglesolaEls reconeixements no han sigut gratuïts, ja que Robert Camps es considera un apassionat de la recerca, d'aplicar la creativitat per aconseguir productes d'una gran qualitat, i un aliment totalment sostenible i saludable, en el més extens sentit de la paraula. Per l'artesà aquest nou reconeixement del World Cheese Award, no deixa de ser la manera de constatar el resultat d'un treball del qual en gaudiran els consumidors finals.

El palmarès de Formatges Camps, va començar l'any 2012, en les primeres edicions del concurs mundial en el qual es van presentar els seus formatges.

Palmares Formatges Camps

Comentaris