Setze comparses i més de 1.600 persones desfilaran dissabte en la Rua de Carnaval de Mollerussa

Nou de les carretes participaran en el primer concurs, mentre que més de 1.700 persones han reservat per al sopar popular al Pavelló

Mollerussa Carnaval Molle interior
photo_camera Imatge d'arxiu de la Gran Rua de Mollerussa, que aquest dissabte arriba la desena edició

Un total de 16 comparses, 4 més que l’any passat, i integrades per més de 1.600 persones, participaran aquest dissabte en la desena edició de la Gran Rua de Carnaval de Mollerussa. Per primer cop, la festa comptarà amb un concurs de comparses, al qual s'han inscrit 9 d'elles, segons ha comunicat l'Ajuntament com a organitzador de la convocatòria. El jurat premiarà l’originalitat  de la disfressa, la complexitat en la seva elaboració i l’animació dels membres de la comparsa. Cada una d’aquestes tres categories tindrà dos premis: un de 150 euros i un altre de 50.

El jurat estarà format per un representant de cada una de les comparses participants, mentre que el seu veredicte es donarà a conèixer en el transcurs del sopar que es farà a partir de dos quarts de 10 de la nit al Pavelló Pla d’Urgell. Tot seguit, es farà el lliurament dels premis als guanyadors.

La Gran Rua manté el recorregut d'anys anteriors, amb sortida i arribada al Pavelló 

D'altra banda, més de 1.700 persones han reservat la seva participació en el sopar popular, 400 de les quals han sol·licitat el menú ofert per l’Ajuntament a base d’amanida i cassola de tros mentre que la resta reserven cadira però poden dur el sopar de casa. La vetllada estarà amenitzada musicalment per La Loca Histeria.

Pel que fa a la Gran Rua, el recorregut tampoc no presenta variacions respecte a les darreres edicions. Sortirà, amb l’animació de la Bandarra Street Orquestra, del Pavelló del 125è Aniversari i recorrerà el carrer de Ferran i Puig, el de Domènec Cardenal, el de Ferrer i Busquets, la plaça del Pla d’Urgell, la plaça de Manuel Bertrand, el carrer d’Arbeca, el de Llorenç Vilaró, l’avinguda del Canal i, de nou, el Pavelló del 125è aniversari. En finalitzar, hi ha previst l’espectacle d’animació infantil Per Carnaval tot s’hi val, amb el repartiment de coca i xocolata per als participants a la rua i per al públic que ho vulgui pagant 50 cèntims.

Comentaris