Sidamon programa un cicle de concerts durant els caps de setmana del mes de juliol

Un cicle en el que hi participaran, Juke Movie el 3 de juliol, Recovery Music el 10 de juliol, I-nuits el 17 de juliol, The Polar Soft el 24 de juliol, i tancaran el cicle La Buardilla Blues Band el 31 de juliol  

I-Nuits en el cicle de concerts a Sidamon
photo_camera I-Nuits en el cicle de concerts a Sidamon

El duo The polar softL’Ajuntament de Sidamon ha organitzat un cicle de concert que es realitzaran els caps de setmana del mes de juliol. Es tracta d’una iniciativa amb la qual el consistori del Pla d'Urgell té la voluntat de donar suport al sector cultural més que mai, després del període de limitacions a conseqüència de la pandèmia.

La banda Recovery MusicEls concerts es duran a terme al poliesportiu municipal a partir de les 10 de la nit. L'Ajuntament de Sidamon ha volgut programar un cicle d’estils musicals variats entre Rock, Blues, i Soul, per tal de poder atreure un ampli ventall de públic.


El duo Juke Movie en el concert a SidamonObriran la programació el duo Juke Movie el dissabte 3 de juliol (Belen Alonso i Quim Zango) un concert acústic en el qual es podran escoltar versions de bandes de culte com de Queen, The Police, Michael Jackson, Janis Joplin. El dissabte 10 de juliol serà el torn de Recovery Music, una banda que oferirà un repertori de versions de Rock de Bob Dylan, Creedence, Pink Floid, U2.

La Buardilla Blues BandEl cartell continua el dissabte 17 de juliol amb la banda de Sidamon I-nuits, que presentarà el seu primer disc “Em Rebel·lo”. The Polar Soft, el grup de Mollerussa actuarà el dissabte 24 de juliol amb un concert acústic de versions. El cicle el tancaran el dissabte 31 de juliol La Buardilla Blues Band, una banda que no amaguen la seva passió pel blues, però no deixen de banda el rock&roll, i gèneres afins. Versionen a la seva manera cançons d'altres, i garanteixen un concert per públic tranquil i variat.

Cartell cicle de Concerts a Sidamon

Comentaris