Sidamon reconverteix la Milla urbana en una caminada oberta a tots els públics

La Cursa Caminada del Tossal de les Tenalles, que se celebrarà el 27 d’agost, amb dos recorreguts, un de popular de sis quilòmetres i un altre puntuable per la Lliga Ponent de 10 quilòmetres
Milla Urbana de Sidamon arxiu 2019 ©JosepAPérez
photo_camera Milla Urbana de Sidamon arxiu 2019 ©JosepAPérez

Després del parèntesi de la crisi sanitària el municipi de Sidamon ha volgut reconvertir i fes més accessible la convocatòria esportiva de la Milla urbana. La competició s’havia celebrat al municipi del Pla d’Urgell durant cinc edicions essent un dels referents atlètics de Ponent.

Milla Urbana de Sidamon arxiu 2019 ©JosepAPérez
Milla Urbana de Sidamon arxiu 2019 ©JosepAPérez

Segons explica la regidora d’esports de Sidamon, Montserrat Carulla la voluntat de l’organització és obrir la prova a un ventall més ampli de públic, de manera que conveni la competició esportiva amb l’activitat física més generalista. Amb aquest objectiu neix la Cursa Caminada del Tossal de les Tenalles, que se celebrarà el 27 d’agost, amb dos recorreguts, un de popular de sis quilòmetres i un altre puntuable per la Lliga Ponent de 10 quilòmetres. Els organitzadors esperen aconseguir al voltant de dos-cents participants.Carulla afegeix que el recorregut discorre per indrets atractius de la Serra de Sidamon amb una extraordinària vista del Pla d’Urgell.

El preu de la inscripció, que es pot dur a terme en el web d’Iter5, és de 8 euros i inclourà avituallament, entrepà en arribar, dutxa i accés nocturn a les piscines municipals. 
La jornada clourà amb un concert de la banda I-nuits i la música de dj.’s fins a la matinada.

Comentaris