Tàrrega culmina la Festa Major amb èxit

Les activitats culturals, gastronòmiques i esportives han convertit Tàrrega en l'epicentre d'una celebració sense incidents i una gran participació ciutadana

festa major de Tàrrega
photo_camera La Festa Major de Tàrrega. Foto: Ajuntament de Tàrrega
Tàrrega ha viscut sis dies intensos de Festa Major, finalitzant aquest dimarts amb una sèrie d'esdeveniments que han destacat per la seva gran participació i varietat. La ciutat s'ha omplert de cultura popular, música en directe, propostes gastronòmiques i activitats esportives, convertint-se en el centre de les celebracions de l'Urgell.

L'alcaldessa, Alba Pijuan, ha elogiat la col·laboració de les entitats locals, ja que, gràcies a la seva implicació Tàrrega ha gaudit d'una Festa Major impressionant, amb una gran afluència de públic i sense incidents remarcables. També ha volgut reconèixer la tasca dels treballadors municipals, especialment dels departaments de Cultura i Serveis Municipals, per la seva dedicació i esforç. En aquesta línia, el regidor de Cultura, Miquel Nadal, ha destacat la importància de la cooperació per l'èxit de la festa.

Entre les activitats més notables d'aquest any, s'ha de mencionar la Nit del Tararot, un esdeveniment de cultura popular que ha captivat els assistents; el retorn del Ball de Valencians, recuperat per l'Esbart Albada després de gairebé 130 anys; i la presentació de la restauració dels gegants històrics de la Mercè. Aquests i altres actes han fet que la Festa Major de Tàrrega sigui recordada com una de les més participatives i exitoses dels últims anys.

Comentaris