Torna ‘Lo Vermutet’ de Mollerussa amb tres edicions al juliol, agost i setembre

El primer es farà el 30 de juliol als jardins de la Casa Canal, mentre que el de l'agost es farà el dissabte dia 26 i en format nocturn

Mollerussa Lo Vermutet Interior
photo_camera Moment de la presentació de 'Lo Vermutet' 2017, amb l'alcalde i el director de Fira de Mollerussa

Torna Lo Vermutet de Mollerussa. Després dels èxits de les anteriors edicions, la iniciativa, que va néixer el 2014, ja té les dates per a aquest estiu. Seran els dies 30 de juliol, 26 d’agost i 17 de setembre. Entre les novetats d’enguany, destaca el fet que una de les edicions, concretament la del 26 d’agost, es farà en dissabte i en format nocturn. Així ho han presentat aquest dimarts el president de Fira de Mollerussa i alcalde de la ciutat, Marc Solsona,  i el director de l’ens firal, Poldo Segarra.

Amb la participació de 13 establiments i l'oferta de gairebé 4.000 tapes a preu d'1,5 euros, el mateix que la consumició de beure

La primera cita amb Lo Vermutet d’aquest estiu 2017 serà el pròxim diumenge dia 30 de juliol amb la participació de tretze locals i una oferta de prop de 4.000 tapes, les quals, igual que les consumicions de beure, tindran enguany un preu unitari d'1,5 euros, 0,50 euros més que en anys anteriors. Se celebrarà a partir de les 12 del migdia als jardins de la Casa Canal, un lloc que ja va acollir l’any passat l’edició del setembre i que enguany torna a ser el punt de trobada.

D'altra banda, la convocatòria manté el ja tradicional concurs de tapes per tal d’incentivar la creativitat dels locals que participen, inclosa la novetat de l’any passat de premiar la més popular, és a dir, aquella que primer acabi existències. A més d’aquesta, on el públic és el jurat, es reconeixerà també la millor tapa i la de millor presentació.

Amb les actuacions del grup Fa1na, el Dj Mistery i Animació Disco Mòbil Dance Kids

Altre dels clàssics de Lo Vermutet és l’animació de la jornada amb actuacions musicals. En aquest apartat i per a l’edició del juliol, es comptarà amb el grup Fa1na i el Dj Mistery, així com amb Animació Disco Mòbil Dance Kids, per als més petits.

La temporada estiu 2017 de Lo Vermutet de la capital del Pla d’Urgell es completarà amb dues sessions més: una a l’agost i l’altra al setembre. Pel que fa a l’edició d’agost, l’organització prepara un format diferent, en dissabte i en horari nocturn, per al dissabte dia 26 d’agost a la nit al parc municipal; mentre que diumenge 17 de setembre a migdia, a la plaça de l’Ajuntament, serà la tercera i darrera convocatòria d’aquest estiu.

Lo Vermutet del juliol comptarà amb els següents establiments participants: Bar del Canal, Bar restaurant XXL, Café Bunker, El Cafetó, El Nou 19, Krostó, La Baguettina, Lo Xiringuito de les Piscines, Pastisseria-Cafeteria Ma. Àngels, Patet, Peixateria Montilla, Sala One i Xarcuteria-Carnisseria Porté. 

Comentaris