Torneig quadrangular a Ivars d'Urgell amb motiu del centenari de la cooperativa

Els Clubs  assistents al torneig són dels municipis on la cooperativa i té centres actius 

photo_camera Els clubs han fet una reunió prèvia per fer el sorteig dels partits

Amb motiu dels cent anys d'activitat de Cooperativa d'Ivars, aquest dissabte es celebrarà el Torneig del Centenari al camp municipal de futbol d'Ivars d'Urgell.

Al llarg de l'esdeveniment és durant a terme partits de futbol amb un format quadrangular. Els Clubs participants seran  dels municipis on té centres actius la cooperativa. El Club Esportiu Ivars, el Club Esportiu La Fuliola, el Club Atlètic Torregrossa i el Club Atlètic Castellserà. Els partits començaran a les 20.30 i duraran 45 minuts cadascun. Es preveu que l'entrega de trofeus a les 22.30.

Com ja és tradicional, el Club Espotiu Ivars organitza en aquesta època de l'any els tradicionals sopars de pre-temporada i enguany engloba també aquest torneig. El Club compleix 35 anys ininterromputs, amb gran acceptació dins del mateix municipi i també a tot el  territori de Ponent.  El torneig compta amb la col·laboració d'URGASA i l'Ajuntament d'Ivars d'Urgell i s'emmarca dins de les activitats de l'any del centenari que és desenvoluparan fins al pròxim Maig. 

 Aquest dimecres 19 d’agost, a les instal·lacions de Cooperativa d'Ivars, s’ha fet una reunió prèvia amb els diferents clubs per al sorteig dels partits.

Comentaris