Torregrossa aprova els projectes de millora del camí de Margalef, i la gespa de l'entorn del camp de futbol

L'Ajuntament de Torregrossa inverteix 573.402 euros en dues obres de millora d'infraestructures, per les quals el consistori preveu obtenir ajut financer en diferents institucions catalanes
Camp de futbol de Torregrossa ©JosepAPérez
photo_camera Camp de futbol de Torregrossa ©JosepAPérez

L’Ajuntament de Torregrossa ha aprovat el projecte de millora del camí de Margalef, una obra que s’ha pressupostat per un import de 126.164 euros. L’obra té com a objectiu millorar la connectivitat del municipi amb la rotonda de la carretera N-240, de Lleida a Tarragona.El projecte permetrà la millora de la senyalització i la remodelació  del ferm, molt deteriorat per la gran quantitat de vehicles que utilitzen la  via. El consistori preveu presentar el projecte a la convocatòria d'ajuts a la Millora d'infraestructures viàries dels nuclis rurals, per tal d'aconseguir ajut per al finançament de l'obra.

Camí de Margalef al terme de Torregrossa ©Google Earth
Camí de Margalef al terme de Torregrossa ©Google Earth

El municipi del Pla d’Urgell també ha aprovat el projecte per a la col·locació de gespa artificial i la restauració de l’entorn del camp de futbol i la zona esportiva. Aquesta és una actuació de continuïtat per tal de millorar els equipaments  municipals , que permetrà gaudir al municipi  d’unes infraestructures esportives i socials de qualitat per a la interacció socioesportiva. El projecte s’ha pressupostat per un import de 447.238 euros. L’Ajuntament ha presentat el projecte al Pla d’inversions de la Diputació per mirar d’aconseguir finançament.

Ambdos projectes es van traslladar a l'exposició pública el passat 17 de novembre, per si es presenta alguna alegació.

Comentaris