Torregrossa destina el superàvit de l’exercici 2017 a noves inversions

Biblioteca Maria Mercè Marçal de Torregrossa
photo_camera Biblioteca Maria Mercè Marçal de Torregrossa

La gestió de l'Ajuntament de Torregrossa i el bon percentatge d'endeutament que es troba al voltant del 16%, ha permès al consistori destinar el superàvit del 2017 a noves inversions.

El ple del passat mes de desembre va aprovar algunes d'aquestes actuacions, com la remodelació del Local Jove, un espai que es troba en la planta baixa de l'edifici consistorial, que havia sigut el consultori mèdic. Un projecte al qual el consistori destinarà al voltant de 25.000 euros, i que consistirà en els treballs de pintura i habilitar nous lavabos.

En aquest equipament que gestionen ells mateixos joves del municipi, amb el suport de dos monitors, es duen a terme activitats de divendres a diumenge a l'hivern i durant tota la setmana a l'estiu.

Segons explica l'alcalde de Torregrossa, Josep M. Puig el Local és el punt de trobada dels joves del municipi, on es duen a terme moltes de les seves activitats, l'estat actual de les instal·lacions requeria millores per fer més agradable i funcional l'espai. El consistori també té previst substituir la totalitat de l'enllumenat de la biblioteca Maria Mercè Marçal, retirant els florescents actuals i es col·locaran leds, el pressupost serà de 10.000 euros.

Una inversió de 141.668 euros es destina a l'ampliació del cementiri municipal, una obra que consistirà a construir divuit nous nínxols i setze columbaris.

Comentaris