Torregrossa mostra al públic la remodelació de la Biblioteca Maria Mercè Marçal

El consistori va convidar a l'acte a Tomàs Iglesias, que va ser l'alcalde que va impulsar la construcció de la Biblioteca a Torregrossa l'any 1972

Acte de l'estrena de les noves instal·lacions de la Biblioteca de Torregrossa 1
photo_camera Acte de l'estrena de les noves instal·lacions de la Biblioteca de Torregrossa

L'Ajuntament de Torregrossa va presentar als veïns les obres de remodelació dels nous espais de la Biblioteca Maria Mercè Marçal, en el decurs d'un acte que va tenir lloc el passat divendres. Es tracta d'una sala multifuncional i els accessos als diferents espais així com l'adequació dels serveis, i la supressió de barreres arquitectòniques.

Acte de l'estrena de les noves instal·lacions de la Biblioteca de Torregrossa 2El consistori va convidar a l'acte a Tomàs Iglesias, que va ser l'alcalde del municipi que va impulsar aquest equipament cultural que es va inaugurar l'any 1972, també van assistir a l'estrena del nou espai, la Cap de Biblioteques de la demarcació de Lleida Nati Moncasí i l'escriptor Vidal Vidal.

L'obertura també es va aprofitar per presentar la publicació Biblioteca Maria Mercè Marçal Centre de Cultura de Torregrossa 1972-2017, un recull de les actuacions que han anat transformant aquest equipament significatiu del dinamisme cultural del municipi.

Comentaris