Un tractor trenca la canonada del subministrament d'aigua de boca de Linyola

Segons Mases, tot i estar reparada la xarxa, l'aigua no arribar al municipi fins passades unes hores, ja que la canonada de la bassa de subministrament, que té una longitud de set quilòmetres, s'ha hagut de buidar, i tardarà un temps a recuperar altre cop el cabal.
Un tractaor trenca la canonada d'aigua de Linyola @AjLinyola
photo_camera Un tractaor trenca la canonada d'aigua de Linyola @AjLinyola

Linyola s'ha quedat sense subministrament d'aigua de boca a causa d'una avaria provocada involuntàriament per un tractor. A migdia d'aquest dissabte en conductor del tractor feia tasques en una finca del terme de Linyola i ha topat fortuïtament amb una arqueta on es trobava una vàlvula de la xarxa d'aigua del municipi, segons ha explicat l'alcalde del municipi del Pla d'Urgell, Àlex Mases.


El consistori ha tallat el subministrament d'aigua, hi ha mobilitzat la brigada municipal, i una empresa de manteniment de xarxes, que han pogut reparar l'avaria al voltant de les sis de la tarda. Segons Mases, tot i estar reparada la xarxa, l'aigua no arribar al municipi fins passades unes hores, ja que la canonada de la bassa de subministrament, que té una longitud de set quilòmetres, s'ha hagut de buidar, i tardarà un temps a recuperar altre cop el cabal.

Mases afegeix que els pagesos coneixen la situació de les vàlvules, però en aquest cas el conductor del tractor era la primera vegada que treballava en aquesta finca i no la coneixia. La pròxima setmana es protegirà la vàlvula amb una nova arqueta.

 

Comentaris