Una trentena d'activitats culturals, esportives i comercials, dins el cicle d'estiu 'Les 4 llunes' de Mollerussa

Arrenca el dimecres 21 de juny i s'allargarà fins a l'agost, amb la participació d'una desena d'entitats

Iniciatives de Mollerussa Comercial
photo_camera El sisè Mollerussa Open Night, organitzat per Mollerussa Comercial, tindrà lloc la matinada de divendres 30 a dissabte 1 de juliol

Les 4 llunes, el cicle d’activitats d’estiu a Mollerussa, inclourà enguany un total de 28 activitats culturals, esportives i comercials en diferents indrets del municipi, les quals, com a novetat, començaran ja el mes de juny i s’allargaran fins a l’agost, comptant amb la col·laboració d’una desena d’entitats de la ciutat. Així, la primera de les activitats programades tindrà lloc el dimecres 21 a les 8 del vespre al parc municipal de la mà de Saó de Ponent, que amb un taller de malabars a càrrec d’Improvistos Krasty Show, seguit d’un concert amb Morena-Tradipaxanga celebrarà el Solstici d’Estiu. Així ho ha explicat aquest dimarts el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, acompanyat d’un representant de Saó de Ponent, Carles Crespo.

El cicle continua divendres 23 amb el Correbars, organitzat pel Jovent de Mollerussa a partir de dos quarts de 8 del vespre, l’Arribada de la Flama del Canigó a un quart de 9 a la plaça de l’Ajuntament i la Revetlla de Sant Joan al Pavelló Pla d’Urgell de la mà de la Colla del 67 a partir de dos quarts de 10 de la nit. Mollerussa les 4 llunes texte

La programació inclou també un dels esdeveniments estrella a nivell comercial el sisè Mollerussa Open Night, que organitzat per Mollerussa Comercial tindrà lloc la matinada de divendres 30 a dissabte 1. Com a animació prèvia, divendres 30 a partir de les 9 del vespre  tornarà una nova edició de Mollerussa Running amb sortida des del carrer de Ferran Puig. La següent cita comercial, també organitzada per la mateixa entitat i que enguany s’estrena en el calendari serà el JuliolFest, que es farà al parc municipal divendres 14 i dissabte 15 de les 6 de la tarda a les 2 de la matinada.

Per a dissabte dia 1 de juliol hi haurà dues opcions: la Posta de Sol amb gust Ponentí, una activitat també nova, que Boira-Experience organitza a La Serra a partir de les 6 de la tarda i a partir de les 7 de la tarda el Mollerussa Night 3x3, que promou el Club de Bàsquet Mollerussa i que enguany es trasllada des de la plaça de Manuel Bertrand fins a les pistes de bàsquet que hi ha a la zona de la plaça de l’Orfeó Renaixença.

La 24a Caminada a la Llum de la Lluna, una de les activitats que mou més públic amb més d’un miler d’inscrits i que l’Ajuntament organitza en col·laboració amb els Xafatolls, tindrà lloc divendres dia 7 de juliol a les 10 de la nit amb sortida, com sempre, des del parc municipal. Una altra de les activitats esportives del cartell d’activitats serà la Fita Alta Madness, una cursa organitzada pel GE Serralada consistent en pujar 100 vegades al Tossal de la Fita Alta de la Serra (1.400 metres), que es farà el 15 de juliol a les 7 de la tarda per recaptar fons a benefici d'una malaltia minoritària, la Miopatia Miotubular.

Dissabte dia 8 serà el torn del concert de l’Orfeó Renaixença amb la participació de la Coral Noves Veus de Capellades que tindrà lloc precisament a la plaça que porta el nom de l’orfeó. Quatre concerts més, tots ells als jardins de la Casa Canal, ompliran la programació i seran dissabte 5 d’agost amb Xavier Balcells, organitzat per A2Mic, divendres 21 de juliol el de la Coral Ressò de l’Albada, dijous 27 de juliol el concert de la Berta Puigdemasa i divendres 28 de juliol el de la Cobla Contemporània, organitzat aquest darrer per l’Agrupació Sardanista que també ha programat sis ballades de sardanes amb so digital a diferents espais de la ciutat i una ballada amb la Cobla Amsterdam a la plaça de l’Ajuntament dimarts 25 de juliol.

Altres activitats programades són el Mercat de Rebaixes d’Estiu el 26 d’agost, dues activitats organitzades per A2Mic juntament amb el centre Solaç, Pintura al Mur dimecres 12 de juliol, i Retalls de Mollerussa, dimecres 19 de juliol. El Cinema a la Fresca amb la projecció de la pel·lícula de la factoria Disney Vaiana dijous dia 20 a les 10 de la nit serà una altra de les activitats destacades. La programació sencera es pot consultar a www.mollerussa.cat

Comentaris