Una trentena d'expositors participaran en la fira Expoclàssic de Mollerussa

Aquesta trobada tindrà lloc el pròxim dissabte 19 de setembre i tindrà entrada gratuïta 
expoclàssic2

Ahir va tenir lloc la presentació de la programació del certamen Expoclàssic de Mollerussa, que tindrà lloc aquest dissabte 19 de setembre a la capital del Pla d'Urgell.

El saló d’enguany està marcat per la situació sanitària però, tot i això, compta amb una molt bona resposta per part dels expositors (arribant gairebé als 35 inscrits, xifra similar a la d'edicions anteriors).

Expoclàssic ha reduït la fira a la jornada del dissabte i es desenvoluparà a l’aire lliure, al lateral dels Pavellons Firals

El Recinte firal, per la seva part, comptarà amb l’habilitació de dos accessos i un control d’aquests. A més, tindrà un aforament de 400 persones, sol·licitarà la identificació dels assistents i reforçarà la neteja, entre altres mesures.

expoclassic3

La fira d’enguany serà d’entrada gratuïta per als visitants, els quals ho podran fer de 10.00 a les 20.00 hores, i a més hi comptarà amb un Mercat d’Antiquaris, amb una desena de participants, fruit de les converses de l’ens firal amb l’Associació d’antiquaris i brocanters de Mollerussa, organitzadora del Mercat d’Antiguitats dels diumenges a la capital del Pla d’Urgell.

Davant les possibilitats de pluja de dissabte,  la fira es traslladarà al Pavelló Firal del 125è aniversari

Un cop represa l’activitat firal aquesta tardor amb l’Expoclàssic, Fira de Mollerussa treballa per desenvolupar la resta de certàmens previstos en els pròxims tres mesos: el 19è Concurs de Pintura el pròxim diumenge dia 27 de setembre, la 26a fira d’Autotardor, del 23 al 25 d’octubre, i la Mollerussa Lan Party, del 5 al 8 de novembre.  

Comentaris