Una trentena de propostes i nous espais en l’Aventura de Nadal de Mollerussa

L'Ajuntament ha dut a terme una nova distribució del parc nadalenc, per millorar la funcionalitat dels espais i els serveis als pares

Atraccions en l'Aventura de Nadal de Mollerussa
photo_camera Atraccions en l'Aventura de Nadal de Mollerussa

Activitats de l'Ànima de Borinot en l'Aventura de NadalAquest dilluns arrancava a Mollerussa la vint-i-setena edició de l'Aventura de Nadal, un parc d'activitats per a les vacances nadalenques que enguany comptarà amb una trentena de propostes diferents i nous espais, que s'han completat amb la millora de la qualitat del servei als visitants.

Una de les millores ha estat millorar l'accessibilitat redistribuint els espais. Al Pavelló Pla d'Urgell s'ha ubicat un nou espai amb les propostes presentades per Ànima de Borinot, que aniran des de contacontes a tallers familiars de jocs passat per sessions de maquillatge facial, entre altres.

L'Aventura de nadal Mollerussa 1Aquest espai oferirà una activitat dirigida cada dia i a més també acollirà l'espectacle d'animació infantil de la inauguració i el de cloenda. També dins aquest espai es repetirà un taller gratuït de construcció de titelles a partir de roba reciclada a través de l'ONG Humana.

Pel que fa a les atraccions mecàniques, s'oferiran una quinzena d'activitats diferents entre inflables, llits elàstics, autos de xoc, i altres. Així mateix, hi haurà els espais definits per a treballs manuals, que anirà a càrrec de l'entitat Colònies Sant Jaume, i per a Ràdio Ponent.

L'Aventura de Nadal funcionarà cada tarda de 4 a dos quarts de 9, excepte el dia 31 que tancarà a les 8 del vespre i l'1 de gener que obrirà a les 5 de la tarda. L'entrada costarà 4 euros per infant i joves des de 3 fins a 15 anys, ja que els acompanyants no paguen, uns preus que no han variat en els darrers quatre anys.
 

Comentaris