El Pessebre Vivent de Linyola atreu a tots els mitjans de comunicació espanyols

Els jutges del Tribunal Suprem en l'infern del Pessebre de Linyola
photo_camera Els jutges del Tribunal Suprem en l'infern del Pessebre de Linyola

La iniciativa de substituir als dimonis pels jutges del Tribunal Suprem del Pessebre Vivent de Linyola, en l'escena de l'infern, ha estat motiu d'interès d'un nombre important de mitjans de comunicació de l'estat que s'han desplaçat fins al municipi del Pla d'Urgell per prendre imatges de la infernal escena.

Segons ha explicat l'alcalde de Linyola, Àlex Mases, aquest dilluns ha participat en la tertúlia del programa Espejo Público d'Antena 3, i al llarg de la passada setmana han passat pel poble, reporters de TV5, TV4, mitjans digitals, el Mundo, entre altres.

Pla general de l'escena del naixement del nen Jesús del Pessebre Vivent de Linyola. Imatge del 26 de desembre de 2019 (Horitzontal).Mases se sent força satisfet, ja que tots aquests mitjans no han fet més que aportar rellevància al Pessebre Vivent, que ha esgotat totes les localitats de les dues primeres representacions, del 26 i 29 de desembre. Les de l'1 i el 6 de gener, que es faran les representacions a partir de les set de la tarda, van pel mateix camí.

L'alcalde de Linyola explica que el públic comença a fer cua a les cinc de la tarda, dues hores abans de començar la representació

Pla general d'una de les escenes renovades del Pessebre Vivent de Linyola. Imatge del 26 de desembre de 2019 (Horitzontal).Tot plegat ha obligat a l'organització a fer una representació diürna, que tindrà lloc el diumenge 5 de gener, a dos quarts de dotze del migdia. Les entrades es poden adquirir en el web del Pessebre Vivent de Llinyola o en la taquilla el mateix dia.

Els organitzadors tenen previst fer una donació de 1.500 euros a l'Associació Catalana pels Drets Civils, de la que en formen part els familiars dels presos i exiliats.

Comentaris