Vila-sana estrena una nova plaça per a diversos usos

La instal·lació inclou unes grades amb escenari invertit, un parc infantil i un d’skate, pista de pàdel i de bitlles, pista poliesportiva descoberta, pàrquing i zona de passeig
nova2023
photo_camera Imatge de la nova plaça - Foto: Ajuntament de Vila-sana

L'Ajuntament de Vila-sana ha assolit un dels seus reptes més ambiciosos amb la creació d'una gran zona esportiva, cultural i lúdica al centre del municipi per a diversos usos i perquè en puguin gaudir totes les franges d'edat de la població.

El consistori ha construït una nova placeta amb grades amb una capacitat per a unes 100 persones. Aquesta instal·lació acull també un escenari invertit per a poder-hi fer actuacions a l’aire lliure. 

La zona, que ja incloïa una pista de pàdel i una pista d’Skate a l’exterior del Pavelló; ara està completament il·luminada i també acull diversos nous equipaments més com un parc infantil, una pista de bitlles, una zona d’aparells de gimnàstica amb sistema antivandàlic i una pista poliesportiva descoberta. També hi ha una zona de passeig arbrada i una terrassa al costat del bar del pavelló, a més d’espai d’aparcament. 

Per Joan Sangrà, alcalde en funcions de Vila-sana, “és una total satisfacció acabar aquest mandat i donar pas a un nou equip de govern” deixant enllestit aquest “ambiciós projecte creat per satisfer les necessitats dels veïns i veïnes de qualsevol edat” i amb diversos usos

Amb aquesta darrera actuació, Vila-sana disposa de 16.000 m² d'espais de nova construcció amb una inversió d'uns 250.000 euros.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement