Vilanova de Bellpuig inaugura la remodelació de la Biblioteca Municipal Glòria Tudela

L'acte inaugural l'encetarà a les set de la tarda amb una sessió de contacontes a càrrec de Maria Ten, narradora i actriu d'UMPALUMPA, tot seguit la corporació municipal i familiars de Glòria Tudela participaran en l'acte institucional, i en una visita guiada a l'equipament
Biblioteca Municipal Glòria Tudela de Vilanova de Bellpuig ©AJVilanova
photo_camera Biblioteca Municipal Glòria Tudela de Vilanova de Bellpuig ©AJVilanova

L’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig inaugurarà el pròxim divendres 20 de gener la remodelació de la Biblioteca Municipal Glòria Tudela, un equipament que es troba a la planta baixa de l’edifici consistorial.

L’Ajuntament ha remodelat l’antic equipament, ampliant l’espai i incorporant nous equipaments que permetran dur a terme activitats amb molta més fluïdesa i comoditat, compta amb zones infantil i juvenil delimitades, servei de préstec, dos punts d’accés a internet, servei Wi-Fi, taules de treball i una zona de lectura. A més, s’ha inclòs la biblioteca en el Sistema de Lectura Pública de Catalunya, fet que permet oferir el servei de préstec interbibliotecari i l’accés al fons de les 440 biblioteques que formen part d’aquesta xarxa.

L'equipament durà a terme una programació d'activitats per fomentar la lectura. Es preveu acollir exposicions, posar en marxa nous clubs de lectura i participar en cicles com Biblioteques amb DO, centrada al voltant d'apropar la cultura vinícola a la literatura.

L'acte inaugural l'encetarà a les set de la tarda amb una sessió de contacontes a càrrec de Maria Ten, narradora i actriu d'UMPALUMPA, tot seguit la corporació municipal i familiars de Glòria Tudela participaran en l'acte institucional, i en una visita guiada a l'equipament.

Comentaris