Vilanova de Bellpuig s’ha estrenat enguany en els camps de treball per a joves amb ‘Estiu a JoVa’

Els participants en el primer estiu a JoVa de Vilanova, han treballat en la senyalització d’una ruta d’activitat física fins a Bellpuig, han passejat avis i àvies de la residència, han desbrossat una zona del de la séquia del canal d’Urgell
Camp de Treball a Vilanova de Bellpuig ©AjVilanova
photo_camera Camp de Treball a Vilanova de Bellpuig ©AjVilanova
Camp de Treball a Vilanova de Bellpuig ©AjVilanova
Camp de Treball a Vilanova de Bellpuig ©AjVilanova

El municipi de Vilanova de Bellpuig s’ha estrenat enguany en l’oferta de camp de treball estiuenc, que ha batejat com a “Estiu a JoVa”. La convocatòria del municipi del Pla d’Urgell va reunir vint-i-quatre nois i noies durant tres setmanes entre els mesos de juliol i agost.

Fons municipals han assegurat que el camp de treball ha estat un èxit de participació el que pot garantir una continuïtat en els pròxims anys. 

Els participants en el primer estiu a JoVa de Vilanova, han treballat en la senyalització d’una ruta d’activitat física fins a Bellpuig, han passejat avis i àvies de la residència, han desbrossat una zona del de la séquia del canal d’Urgell, han pintat una tanca del pati de l’escola Marinada, han plantat flors, han après com es cuiden els cavalls, han posat xarxes a les porteries del pati de l’escola.

També han tingut estones pel lleure aprenent a jugar a billar i a bitlles amb l’ajuda de membres de la Llar de la Gent Gran i de l’Associació de bitlles. 

La finalitat d’Estiu a JoVa és incentivar el sentiment de pertinença dels joves, així com fomentar la interrelació amb altres col·lectius del poble. Com a premi, la cloenda del camp es va dur a terme en el parc Salting de Torrefarrera. 

Comentaris