Xarim Aresté obre aquest dijous el festival Minúscul de Mollerussa

Anna Andreu i el seu pop alternatiu català, la lleidatana Abril i l’espectacle 'Els homes que parlen sols' de Guillem Ramisa i Godai Garcia completen el cartell de la segona edició del Minúscul
Fotografia de Xarim Aresté - Foto: Cedida pel festival Minúscul
photo_camera Fotografia de Xarim Aresté - Foto: Cedida pel festival Minúscul

El segon festival Minúscul de Mollerussa començarà aquest dijous amb un concert del músic Xarim Aresté a Cal Jacques. El cantautor de flix ha preparat un concert en acústic per repassar els temes del seu últim disc, 'Ses entranyes'el millor disc del 2022 als Premis Enderrock. El festival obrirà portes a les 19.30 h i el concert començarà a les 20.00 h. Les entrades es poden reservar a través de web de l'organització, amb un cost de 5 euros, que s'haurà d'abonar en efectiu a les taquilles del recinte. Els menors de 3 anys podran entrar de manera gratuïta, sempre que no ocupin cap seient. 

L'artista Marina Martí ha dissenyat enguany  el got del festival, que es podrà adquirir al recinte

Una programació de quatre concerts de pop d'autor

El 10 d’agost, Anna Andreu protagonitzarà un concert de pop alternatiu català. El Pop fresc de la lleidatana Abril es podrà gaudir el 17 d'agost. Finalment, el 24 d'agost, Guillem Ramisa i Godai Garcia presentaran l’espectacle 'Els homes que parlen sols'.

Comentaris