09.12.2021 |
Territoris.cat

‘Els Matins de la Cua’ rematen amb bon gust un cap de setmana de música i teatre a Fondarella

Actuació de Cametes Teatre al nou espai habilitat a Cal Combelles / Foto Àngel Pérez
‘Els Matins de la Cua’ rematen amb bon gust un cap de setmana de música i teatre a Fondarella

Cal Viudes va acollir diumenge al matí la primera sessió dels Matins de la Cua del festival Cua d'Estiu de Fondarella, que per segon any consecutiu va oferir un tast de productes de proximitat amb diferents actuacions. Diumenge va ser el torn del grup vocal EnCantades, amb un concert al qual es va afegir un tast de producte de l’empresa Mos de Tros de Vallverd d’Urgell i Formatges Camps del Palau d’Anglesola.

El compositor de Castellserà, David Pradas, va omplir ahir en l’estrena del seu espectacle, Umbilical

El dia abans, dissabte, la Cua d’Estiu va tornar a omplir amb el concert del compositor de Castellserà David Pradas, que va estrenar el seu darrer treball, Umbilical. Un piano gegant va servir de pantalla per projectar-hi un mapping inspirat en els diferents moments de la gestació.

El cap de setmana però va començar divendres amb l’actuació de Cametes Teatre al nou espai habilitat a Cal Combelles per evitar el mal temps. Amb èxit de públic una vegada més, segons els organitzadors, el grup lleidatà va representar Comiat.

La Cua d’Estiu té lloc de divendres a diumenge fins al 30 de setembre i les actuacions d’enguany barregen les propostes consolidades i les emergents

D'altra banda, les actuacions previstes per al pròxim cap de setmana són una actuació a càrrec de Roger Mas, divendres a les 9 de la nit a Cal Ros; un concert del grup de pop lleidatà Renaldo & Clara, amb les cançons del seu darrer disc Els afores, dissabte a les 9 de la nit, també a Cal Ros, i tast de productes del territori amb la intervenció musical de Sons de Sobretaula, el diumenge. 

‘Els Matins de la Cua’ rematen amb bon gust un cap de setmana de música i teatre a Fondarella
comentaris