El 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil obre les inscripcions per a les visites escolars

L’Amistat acollirà de nou el certamen, que tindrà lloc del 17 al 30 d’abril i comptarà amb un variat programa d’activitats

Geronimo Stilton signa els llibres als escolars que visiten el salo del LLibre.
photo_camera Geronimo Stilton, durant la signatura de llibres als escolars que visiten el saló del Llibre

El 32è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que se celebrarà del 17 al 30 d’abril i per segon any consecutiu a L’Amistat de Mollerussa, ha obert ja i fins a l’11 d’abril el període d’inscripció per a les visites dels centres educatius, que l’any passat van aplegar 3.000 escolars d’arreu de Catalunya. L’alumnat que hi participi podrà conèixer de primera mà el treball de 8 escriptors i il·lustradors en aquesta ocasió.

A més a més, podrà recórrer amb visites guiades les diferents exposicions del saló, l’únic d’aquestes característiques que se celebra als Països Catalans i el més gran de l’estat espanyol pel que fa a volum de llibres que s’hi exposa (més de 4.500 volums). El saló és promogut pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) i organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Mollerussa, a través de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila.

L'any passat van visitar el Recinte 12.000 persones, de les quals 3.000 van ser escolars d'arreu de Catalunya

Està previst que hi participin Santi Rovira, el dia 18 amb Contes llunàtics i el 19 amb Contes dins una ampolla; Núria Feijoó (dia 20), Pep Molist (dia 21), Santi Baró (dia 25), Anna Mongay (dia 26), Joan de Déu Prats (dia 27), Salvador Comelles (dia 28) i Arturo Padilla (dia 29). A més, el dia 25 es farà per a les escoles bressol l’espectacle Xino, xano: un espectacle per als més petitons, a càrrec de Fes-t’ho Com Vulguis.

A la passada edició del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya es va rebre la visita de més de 12.000 persones, sumant els escolars, els participants a les diferents activitats i públic en general.

comentaris