27.05.2022 |
Territoris.cat

La 4a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital a Mollerussa espera ser la més nombrosa

trobada trasnformació digital
L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el director de 'Xtrategics', Narcís Romà, amb el cartell de la 4a edició de la Trobada Empresarial.
La 4a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital a Mollerussa espera ser la més nombrosa

La 4a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital a Lleida tindrà lloc un any més a Mollerussa. Una edició en la què espera arribar a un públic més ampli i superar les 130 inscripcions registrades en la darrera edició. Aquesta era màxima capacitat de l'auditori on es duia a terme, de manera que, aquest any, la ubicació es canviarà per la del Teatre l'Amistat, que serà seu de l'esdeveniment el proper 1 de març.

L'alcalde del municipi, Marc Solsona, ha destacat que aquesta col·laboració té per objectiu ajudar a projectar al territori sota el paraigües de la marca Fira de Mollerussa, una jornada ja consolidada després de quatre edicions amb la presència de professionals de renom.

La jornada, que començarà a partir de les 9 del matí i s’obrirà amb la ponència de Mariama Sall, Social Media&Content Strategy a Xtrategics, comptarà en aquesta ocasió amb 6 ponents més de reconegut prestigi en el món de la transformació digital amb l’objectiu, segons ha remarcat Narcís Romà, director de Xtrategics, l'empresa organitzadora, de captar l’interès de tots tipus d’empresariat o de qualsevol persona que tingui un negoci.

 També es comptarà amb la presència de dos influencers  com són Patry Jordan i Carles Galí, videobloggers a 'GYM Virtual' i 'Secretos de Chicas', els quals explicaran com les noves marques poden aprofitar el potencial d’aquests nous perfils professionals per arribar al públic

Entre els professionals presents a la trobada destaquen Luis Cabra, director executiu de Desenvolupament Tecnològic, Recursos i Sostenibilitat de REPSOL; Simon Lee, director general de Península i fundador de Game BCN; Helena Torras, CEO, cofundadora i consellera delegada de B-Wom; José Maria Santos, gerent comercial de Negoci d’Ibercaja i Oscar Pardo, Inboud Marketing Consultant a l’agència Binaria i Certified Trainer de Hubspot

La 4a Trobada Empresarial sobre Transformació Digital a Mollerussa espera ser la més nombrosa
comentaris