11.08.2022 |
Territoris.cat

Abderrahim El Jaafari i Laia Andreu s'adjudiquen la 30a edició de la Mitja Marató

Sortida de la trentena edició de la Mitja Marató de Mollerussa 1
Sortida de la trentena edició de la Mitja Marató de Mollerussa
Abderrahim El Jaafari i Laia Andreu s'adjudiquen la 30a edició de la Mitja Marató

La jornada va aplegar més de 1.100 participants i Toni Baños i Júlia Ollé es van emportar el triomf en la prova de 5 kilòmetres.
La Mitja Marató de Mollerussa, la més veterana de les comarques lleidatanes, va viure una edició ben especial, la número 30, en què ha coronat com a guanyadors Abderrahim El Jaafari i Laia Andreu. La jornada, tercera i penúltima puntuable per al circuit Mitges de Ponent, ha aplegat en total més de 1.100 participants entre la distància llarga (800), les curses infantils (150) i la prova de 5 kilòmetres (200), puntuable també per a la Lliga Ponent Eurosomni i que ha tingut com a vencedors Toni Baños i Júlia Ollé. 

Sortida de la trentena edició de la Mitja Marató de Mollerussa interiorL’organització ha anat a càrrec de l’AA Xafatolls i de l’Ajuntament de Mollerussa i ha aplegat primeres figures d’aquesta disciplina, com ara Eliseo Martín, olímpic als Jocs Olímpics de Sidney 200, Atenes 2004 i Pekin 2008, a més de bronze al 2003 al Mundial de París, o Abderrahim El Jaafari, campió de Catalunya de cros al 2017 i rècord de la Cursa del Corte Inglès. Aquests han compartit protagonisme amb el guanyador de les darreres 4 edicions, l’atleta dels Xafatolls Ricard Pastó, i amb altres atletes destacats amb els que s’ha contactat amb motiu del 30è aniversari de la cursa.

A l’hora de la veritat, han estat aquests tres atletes els que s’han jugat el triomf, que al final ha estat per a El Jaafari (La Sansi), amb un temps d’1.08.46. Segon ha estat un magnífic Ricard Pastó (Xafatolls), amb 1.09.18, mentre que tercer ha entrat Eliseo Martín (Hinaco Monzón), amb 1.09.41. 

Sortida de la trentena edició de la Mitja Marató de Mollerussa textePer primera vegada s’han lliurat premis en metàl·lic als tres primers classificats de la cursa en les dues categories absolutes. L’import ha estat de 300 euros per al primer, 200 per al segon i 100 per al tercer, els mateixos imports que s’han donat als tres equips millor classificats, un classificació que s’ha establert amb els temps dels 5 millors corredors de cada club, un dels quals com a mínim ha de ser una dona. Els premis en metàl·lic es completaven amb un de 500 euros per als atletes que aconseguissin superar el rècord de la prova tant en categoria masculina com en femenina, però en cap cas ha estat possible superar unes marques que estan en 1.05.14 i 1.15.42.

Abderrahim El Jaafari i Laia Andreu s'adjudiquen la 30a edició de la Mitja Marató
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement