ACUDAM impulsa una nova jornada per divulgar igualtat de drets i d'oportunitats de les persones amb discapacitat

La quarta edició de la Jornada ACUDAM espera la participació de 3.000 alumnes d'ESO, Batxillerat, FP i universitari d'arreu de Catalunya
IV Jornada ACUDAM #disCAPACITAT
photo_camera IV Jornada ACUDAM #disCAPACITAT

El Teatre L'Amistat de Mollerussa es convertirà el pròxim 18 de novembre en l'escenari de la Jornada ACUDAM, una iniciativa que per quart any consecutiu té la voluntat de debatre sobre igualtat de drets i d'oportunitats de les persones amb discapacitat. L'acte en format de taula rodona comptarà amb la participació de David Bonvheí, advocat i polític, Tonet Ramírez, representant del col·lectiu de persones amb la síndrome de Down i de Yassine Ouhdadi, medalla d'or als Jocs Paralímpics de Tòquio de 2020 a la prova dels 5.000 metres, conduïts per la periodista lleidatana Rut Camí.

Els alumnes del CFGM Vídeo Discjòquei i So, del centre La Salle de Mollerussa seràn els encarregats de poder retransmetrà la jornada ACUDAM a tot Catalunya

Presentació Jornada ACUDAM 2022 ©Acudam
Presentació Jornada ACUDAM 2022 ©Acudam

Aquest dijous es va presentar la jornada al Teatre L'Amistat, en el decurs d'un acte en el qual van participar l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el director dels Serveis Territorials d'Educació, Claudi Vidal, i el president d'ACUDAM, Jordi Garriga.

Solsona va destacar que "és un èxit que estiguem parlant de la quarta edició i l'impacte que genera aquesta jornada als alumnes és molt important".

Claudi Vidal, va posar de manifest que "aquest any esperem arribar a un gruix rellevant d'alumnes, per nosaltres aquest tipus de testimonis que participen en la jornada és un exemple i una magnífica oportunitat per donar a conèixer persones amb capacitats diverses, testimonis de vida exemplars per tots els nostres alumnes".

Per la seva banda, Jordi Garriga va destacar les trajectòries de vida dels tres ponents d'aquesta edició i la lluita que han hagut de fer per conquerir les seves fites.

Per participar en la jornada que començarà a les 11 del matí, caldrà inscriure's fins al 16 de novembre en el web d'ACUDAM.   

  

Comentaris