04.08.2021 |
Territoris.cat

ACUDAM ret homenatge a les dones amb el segon calendari solidari

Albert Font, dones de Vila-sana i persones d'ACUDAM a l'Estany
Albert Font, dones de Vila-sana i persones d'ACUDAM a l'Estany
ACUDAM ret homenatge a les dones amb el segon calendari solidari

Aquest dimecres el fotògraf Albert Font va iniciar la primera de les sessions de les quals en sortirà el calendari solidari del 2020, que edita l'Associació Comarcal Urgell d'Ajuda al Minusvàlid (ACUDAM). La iniciativa que va sorgir l'any passat, tenia coma protagonistes persones ateses per l'entitat i representants de les associacions de dones del Pla d'Urgell, que van compartir instantània.

En el calendari del 2019, no hi van poder participar totes les entitats femenines de la comarca, per la qual cosa aquest any s'ha repetit l'experiència per tal d'incloure a la resta d'associacions. Les dones de Vila-sana, amb l'escenari de l'Estany d'Ivars i Vila-sana de fons, van formar part de les primeres captures d'Albert Font. El calendari del 2020 tindrà altres localitzacions fora del Pla d'Urgell que també tenen persones ateses a ACUDAM,

Del Pla d'Urgell seràn Vilanova de Bellpuig, Sidamon, Torregrossa, Mollerussa, Vila-sana i les pedanies de Vallverd i els Arcs, de l'Urgell Bellpuig, Belianes, La Fuliola, Castellserà i Tornabous, i 1 localitat Arbeca de la comarca de Les Garrigues

Albert Font, dones de Vila-sana i persones d'ACUDAM a l'Estany 2ACUDAM torna a realitzar aquest tribut a la dona després d'uns últims anys de reivindicació social de la figura femenina. Així doncs, ACUDAM aporta el seu gra de sorra ajudant a visibilitzar les associacions de Dones del territori.

El llançament del calendari solidari es realitzarà durant la primera setmana del mes de novembre acompanyat d'un making-of. El vídeo promocional de la primera edició del calendari va superar la xifra de les 5.000 reproduccions en les diferents xarxes socials. Es preveu realitzar una tirada de 1.000 a 1.500 exemplars i el seu preu de venda serà de 5 euros que gràcies a una sèrie de patrocinadors faran que aquests 5 euros vagin destinats íntegrament a l'ACUDAM.

ACUDAM ret homenatge a les dones amb el segon calendari solidari
comentaris