06.10.2022 |
Territoris.cat

Alumnes de secundària de Mollerussa pinten un grafit a la pista de bitlles

Estudiants de l'institut La Serra han pintat també l'edifici de serveis del Parc de la Serra

grafiti grup inteiorr
Imatge de grup dels estudiants que han participat en l'activitat
Alumnes de secundària de Mollerussa pinten un grafit a la pista de bitlles

Una vintena d’alumnes dels instituts de secundària de Mollerussa han pintat aquest dilluns un grafit al·legòric de la ciutat en un dels murs de la pista de bitlles, a l’avinguda del Canal. Es tracta de la segona acció, que emmarcada dins el Pla Educatiu d’Entorn, ha estat organitzada pel Consell de Participació Adolescent, creat a principis d’aquest any i que va promoure com a primera activitat una gimcana dins els actes de la Festa Major.

La pintada, en la qual apareix una cigonya com un animal representatiu de Mollerussa en una al·legoria de la unió entre el cel i la terra, ha estat ideada per l’alumne del Terres de Ponent, Pol Castelló, i en la seva elaboració hi ha participat alumnes dels instituts de la ciutat que formen part del Consell de Participació Adolescent.Grafiti Mollerussa texte1

Promogut des del Consell de Participació Adolescent, creat a principis d'any

D’altra banda, alumnes  de 2n i 3r de l’institut La Serra també han pintat en els darrers dies l’edifici de serveis del Parc de la Serra, en un projecte del Pla Educatiu d’Entorn que té per objectiu fer partícips als estudiants de la conservació de les instal·lacions públiques de la ciutat. El mural representa l’entorn i els animals que poden observar el parc de dia i de nit.

Alumnes de secundària de Mollerussa pinten un grafit a la pista de bitlles
comentaris