17.01.2022 |
Territoris.cat

Les AMPA de les escoles de primària de Mollerussa s'uneixen per oferir un casal per Setmana Santa

Proposta lúdica i educativa per a infants dels 3 als 12 anys que tindrà lloc del 10 al 13 d’abril i també el dia 18, dia de lliure elecció als centres

Mollerussa Casalet Pascua Interior
La regidora d'Ensenyament a Mollerussa, l'alcalde i el representant de les quatre AMPA de les escoles de primària a la ciutat
Les AMPA de les escoles de primària de Mollerussa s'uneixen per oferir un casal per Setmana Santa

Les AMPA de les 4 escoles de primària que té Mollerussa han repetit la unió que van protagonitzar el passat Nadal però en aquesta ocasió per organitzar el Casalet de Setmana Santa, una proposta lúdica i educativa per a infants des de 3 a 12 anys que tindrà lloc del 10 al 13 d’abril i també el dia 18, dia de lliure elecció a les escoles. Així ho han presentat aquest dimarts a l’Ajuntament de Mollerussa, Michel García, en representació de les quatre AMPA,  acompanyat de l’alcalde de la ciutat, Marc Solsona, el qual ha destacat la importància que les quatre associacions es posin d’acord per tirar endavant una fórmula que va tenir força èxit en la seva primera proposta, ja que va aconseguir 40 inscrits fixes i una seixantena en total, sumant els eventuals.

Per Nadal, la proposta va comptar amb una seixantena d'inscrits entre fixes i eventuals

El casal, que es tornarà a dur a terme a l’escola Les Arrels com es va fer per Nadal, tindrà un preu total de 35 euros per als 5 dies tot i que també es pot contractar individualment un dia per 9 euros. L’horari serà de les 9 del matí fins a la 1 del migdia encara que també s’ha previst poder fer l’acollida, amb una tarifa a banda,  a partir de les 7.45 del matí i també fins a dos quarts de 2, segons ha explicat Michel García, president de l’AMPA de l’escola El Carme, que ha actuat com a portaveu.

Les activitats, centrades en jocs de coneixença i d’activació, gimcanes i manualitats, aniran a càrrec de monitors de Qualia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba, els quals treballaran diferents valors amb un centre d’interès que en aquest cas serà la Pasqua. Les inscripcions, que s’hauran de fer en línia a través de la plataforma www.lleurequalia.cat, ja estan activades i compten amb 25 inscrits, de moment. L’organització també preveu un descompte del 5% per al segon germà.

Les AMPA de les escoles de primària de Mollerussa s'uneixen per oferir un casal per Setmana Santa
comentaris