Arranca el Bus Exprés Cervera, Mollerussa, Lleida

La línia oferirà 14 expedicions al dia, 7 d’anada i 7 de tornada, de dilluns a divendres, amb una reducció del temps del trajecte de 10 minuts respecte a la línia convencional .

Horaris i estacions del nou servei ATM Cervera, Mollerussa, Lleida.
photo_camera Horaris i estacions del nou servei ATM Cervera, Mollerussa, Lleida.

Aquest dilluns, 1 de desembre, comença a funcionar el nou servei d’autobús d’altes prestacions entre Lleida i Cervera. Serà el primer que es posi en marxa a la demarcació de Lleida i el 15è de tot Catalunya. Tindrà 14 expedicions diàries d'anada i tornada, de dilluns a divendres feiners i comunicarà les dues capitals de comarca en poc més d’una hora. També farà parada a Mollerussa, Bellpuig i Tàrrega. Amb el bus exprés.cat hi haurà un estalvi de temps de 10 minuts respecte a la línia convencional. El corredor Lleida-Cervera té una demanda mensual de 6.700 viatgers.

Podeu descarregar els nous horaris i les freqüències del Bus Exprés Cervera Lleida.

El nou bus exprés entre Lleida i Cervera forma part dels nous serveis de la Rodalia de Lleida, que consisteixen en un seguit d’actuacions de millora combinada de bus i tren amb la ciutat de Lleida. A més de les línies exprés.cat, la rodalia implica també la integració tarifària de tots els serveis de Regionals de l’àmbit de l’ATM de Lleida, que es farà efectiva durant el primer trimestre de 2015. Afectarà, en concret, els municipis lleidatans de l’R12, és a dir, entre Sant Guim de Freixenet i Lleida-Pirineus; i els de les línies R13-R14, des de Vinaixa fins a Lleida.

comentaris