06.12.2022 |
Territoris.cat

Arrenca una nova campanya per augmentar la recollida selectiva al Pla d'Urgell

Amb el lema Si no sumes, almenys no restis, l'actuació, que comptarà amb educadors al carrer, vol disminuir el volum de materials no adequats a cada contenidor

Campanya reciclatge Pla Urgell
La campanya es posarà en marxa aquest dimecres i s’acabarà a mitjans del mes de novembre
Arrenca una nova campanya per augmentar la recollida selectiva al Pla d'Urgell

Amb l’objectiu de millorar el reciclatge, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha iniciat una nova campanya de sensibilització adreçada als ciutadans i empreses. Amb el missatge Si no sumes, almenys no restis!, es pretén conscienciar la població que, si no separa els residus, perjudica la feina ben feta per la resta de veïns i que, davant el dubte, que ho tiri al contenidor de rebuig.Campanya reciclatge Pla Urgell 1

La campanya, que vol arribar especialment als nuclis familiars, establiments comercials i de restauració i als escolars, comptarà amb la presència d’educadors al carrer que aniran amb bicicleta i un remolc que portarà el distintiu de la campanya.

Actualment, un 40% dels residus que es dipositen al contenidor groc d’envasos lleugers no hi haurien d’anar

Aprofitant el dia de mercat a Mollerussa, la campanya es posarà en marxa aquest dimecres i s’acabarà a mitjans del mes de novembre, una vegada s’hagin recorregut tots el pobles del Pla d’Urgell.

S’utilitzaran plataformes en línia, com el blog creat en la darrera campanya (www.blogscat.com/sumat), on s’informarà la població i s’hi difondran els calendaris. 

Actualment, un 40% dels residus que es dipositen al contenidor groc d’envasos lleugers no hi haurien d’anar, i això a curt termini podria gravar negativament el cànon que es paga per tona de residus que es porta a l’abocador.

Arrenca una nova campanya per augmentar la recollida selectiva al Pla d'Urgell
comentaris