Arrenca una nova edició de la gimcana lingüística 'Ai, quin disbarat!'

La gimcana, que creix any rere any en participació, està orientada als alumnes de cicle superior de les escoles de Mollerussa.

Àlex Català, Alba Pla i Josep M. huguet  Huguet presenten la campanya 1
photo_camera Àlex Català, Alba Pla i Josep M. huguet Huguet presenten la campanya 1

Mollerussa Comercial i el Servei de Català del Pla d’Urgell posen aquesta setmana en marxa la 7a edició de la gimcana lingüística pels comerços, enguany dedicada als barbarismes, que es prolongarà fins al 19 d’abril.

Un total de 13 establiments de Mollerussa, que formen part de l’associació Mollerussa Comercial, lluiran als aparadors una sèrie de paraules d’entre les quals hi haurà un barbarisme. L’objectiu de l’activitat, ja consolidada a la ciutat, és detectar-lo i proposar una solució per a aquesta paraula, segons han explicat la responsable del Servei de Català, Alba Pla, i el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català. Enguany, com a novetat, hi haurà un cartell penjat a la pàgina de Facebook d’aquesta associació, que entrarà també dins el concurs.

La gimcana, que creix any rere any en participació, està orientada als alumnes de cicle superior de les escoles de Mollerussa. Les escoles que hi participin rebran, per esperonar els alumnes a prendre-hi part, un val de 50 molleuros, moneda de pagament en els establiments de la ciutat que formen part de l’associació. A més, a cada escola hi haurà un sorteig d’un val de 25 molleruos entre els alumnes de cinquè curs i un altre entre els alumnes de sisè.

La gimcana també està oberta a totes les persones que lliurement hi vulguin participar. En aquest cas, els qui tinguin un mínim de 12 encerts, entraran en el sorteig de 4 vals de 25 molleuros cadascun.

El dia 25 d’abril es donarà a conèixer els guanyadors i es lliuraran els corresponents premis a les escoles i, en el cas del públic, el lliurament es farà a la seu de l’ens comarcal.

Comentaris