27.10.2021 |

Atapeït programa d'activitats de cap de setmana al Palau d'Anglesola

L'escola Arnau Berenguer acomiadava als joves que han finalitzat el primer cicle educatiu i amb l'acte del lliurament de les orles, que va tenir lloc a Pavelló poliesportiu, amb la participació del claustre de professors i els familiars dels estudiants
Els joves que finalitzen els estudis en l'escola Arnau Berenguer del Palau @AjPalu
Els joves que finalitzen els estudis en l'escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola @AjPalau
Atapeït programa d'activitats de cap de setmana al Palau d'Anglesola

Els finalistes de l'escola Arnau Berenguer del Palau d'Anglesola @AjPalauEntitats i veïns del Palau d'Anglesola han gaudit d'un cap de setmana amb una atapeïda diversitat d'activitats, aprofitant flexibilització de les mesures sanitàries i preventives. L'Ajuntament del municipi del Pla d'Urgell ha col·laborat en la represa de l'activitat cultural presencial. Les propostes arrencaven el divendres dia 11 amb la festa de comiat dels estudiants de sisè de l'escola Arnau Berenguer, que després de tot el seu període d'ensenyament primari, el pròxim curs faran el salt a l'institut.

Les artistes del Plau d'Anglesola Violant Solé, Irene Llobera i Ares Marí @AjPalauEl dissabte l'Associació Jovent del Palau d'Anglesola, van portar música i vermut al Parc de Sant Roc, una proposta per donar la benvinguda a l'estiu a la fresca amb un concert de les artistes locals Violant Solé, Irene Llobera i Ares Marí, que van interpretar un recull del seu repertori musical. Al voltant de cent trenta persones van participar de la convocatòria en la qual el Poli Bar va aportar la seva proposta gastronòmica.

Jurat del Concurs de Cartells del Palau d'AnglesolaEl diumenge, acte de lliurament del Concurs de Civisme, que guardonava al millor cartell que s'utilitzarà com a base per a la senyalització dels parcs i jardins del Palau d'Anglesola. Un acte en el qual van actuar com a jurat, el president del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, Rafel Panadés la directora de la residència Ca la Cileta, Emma Palanca, el cap de l'Àrea Bàsica Policial, Roderic Moreno, Raquel Rodríguez, Doctora el consultori local i la directora de l'escola Arnau Berenguer, Mireia Costafreda.

Els guanyadors del concurs de cartells seran els encarregats d'inaugurar la temporada de les piscines municipals el dissabte 19 de juny

El participant en la sortida al l'Estany d'Ivars i Vila-sana @AjPalauEl mateix diumenge de bon matí, la proposta turística i esportiva va consistir en una sortida a l'Estany d'Ivars i Vila-sana, una quarantena de palauencs i palauenques van fer el recorregut a Parc natural, a peu i en bicicleta amb ganes de fomentar l'activitat física i l'esport familiar, així com gaudir de l'atractiu de la zona humida més important de Catalunya. Una activitat que van organitzar els membres de la Penya Barcelonista local.

Atapeït programa d'activitats de cap de setmana al Palau d'Anglesola
comentaris