La Fira Autotrac de Mollerussa obre portes amb una exposició de 438 vehicles

La secretaria general d’Empresa i Coneixement, Marta Felip inaugura la Fira Autotrac
photo_camera La secretaria general d’Empresa i Coneixement, Marta Felip inaugura la Fira Autotrac

La fira Autotrac dedicada al sector d'ocasió en maquinària agrícola i industrial i automòbils, va obrir portes aquest divendres a Mollerussa, amb una oferta de 438 vehicles, amb preus que oscil·len entre els 600 i 58.000 euros. Pel que fa a la maquinària agrícola, s'hi exposen 104 tractors i 131 eines diverses del camp. Un certamen que segons el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra pot tenir uns magnífics resultats, d'una banda per les pluges d'aquests darrers dies, que animarà al sector agrari, i per altra la proximitat de les vacances de setmana santa que també pot animar a les adquisicions de cotxes.

Inauguració de la Fira Autotrac de Mollerussa 2La fira l'ha inaugurat la secretària general d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Marta Felip, acompanyada del president de la Fira i alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, que han fet un recorregut pel recinte firal, acompanyats de membres de la corporació municipal.
Marta Felip, ha destacat la importància del sector firal a Catalunya, com a puntal de l'economia del país, i en el cas de Mollerussa i la fira Autotrac, recalçant un dels sectors productius destacables del país.

La secretaria general d’Empresa i Coneixement, Marta Felip inaugura la Fira AutotracPer la seva banda Marc Solsona va destacar que aquest any Fira de Mollerussa podria tornar a batre rècord de vendes, ja que en la Fira de Sant Josep es van vendre 285 vehicles per un valor de 7,6 milions d'euros, i si es compleixen les expectatives, amb el bon temps i els contactes del primer dia les xifres podrien ser molt bones.

D'altra banda, Segarra ha recordat l'habilitació de l'Espai Low Cost al davant i laterals dels pavellons firal i on s'exposen vehicles més econòmics. El director s'ha referit també al sorteig del Premi de 3.000 euros entre els compradors d'un cotxe d'ocasió en el marc de la fira, un al·licient que té per objectiu incentivar les vendes in situ i que està patrocinat pels expositors i Fira de Mollerussa.

Comentaris